Grethes store dag

 


Weekenden har vi tilbragt i og tæt på Skive, hvor Grethe rundede de 90 år. Det er jo ikke alle forundt, og sket ikke i så fin stil som den Grethe kom omkring det skarpe hjørne i. 

Vi startede fredag aften til for fest på kirkealle 6. Her lykkedes det og at være hele 14 personer til suppe og tarteletter hjemme hos Grethe. Hun havde selv lavet tarteletfyldet, ingen dårlig præstation i den alder. Forud for middagen havde de tidligst ankomne pyntet op i det tilknyttede beboerhus hvor festen om lørdagen skulle løbe af stablen. Efter den gode aftensmad tog vi hver til vores overnatningssted, for vores vedkommende det dejlige sommerhus Kirsten og Karsten deler med gode venner 18 kilometer øst for Skive.

Lørdag vågnede vi tidligt, spændte som vi var på hvordan den længe ventede dag mon ville forsøge. Vi fik morgenmaden fra købmanden i Hald, og tog efter spisningen afsted mod Skive, hvor vi i god til inden gæster skulle ankomme var på plads sammen med dagens hovedperson. Ved halv tolv tiden ankom gæsterne, man kan ikke kalde det en lille fest, for der var omkring 45 gæster der troppede op for at fejre fødselaren. Selve festen gik godt, folk morede og hyggede sig, og Grethe udtrykte efterfølgende stor glæde over at have afholdt festen. 

Søndag afsluttede vi selskabelighederne med Brunch hos Karsten og Kirsten i deres nye dejlige hus i Hjarbæk. Selv i gråvejr med indlagte sne og sludbyger var det let at se husets potentiale som et dejligt hjem. Vi priser og lykkelige for det gode familiesamenhold, alle børnebørn samt deres kærester var mødt op, og heldigvis snakker de godt sammen indbyrdes. Det er en stor gode for as alle i de ældregenerationer, og jo desværre ikke en selvfølge. 

På vejen hjem passede det med et besøg på Jysk arena i Silkeborg, hvor vi så AGF vinde en smal 1-0 sejr i en ørkenvandring af en kamp der bestemt ikke var god reklame for fodbold som en del af underholdnings industrien.

Kan man næsten forestille sig andre servietter til en 90 års fødselsdag end disse?
Familen samlet, med Grethe i midten. Fuldt ud fortjent at hun blev fejret denne store dag. 


jysk park i Silkeborg. Et ret flot mindre stadion, men jeg bliver nu aldrig fan af en plastik bane. Der var en super god stemning blandt de medrejsende AGF fans, der totalt overdøvede hjemmeholdets spagfærdige tilskuere. 1200 er der plads til på udetribunen, og den var udsolgt til sidste plads!


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!