Oppe at stå, på bølgen blå🏄‍♂️



16.03-23.03 

Efter en god 4 timers togtur fra Colombo til Weligama, i første klasse. Steg vi ud på perronen, hvor en sværm af mennesker gik rundt til højre og venstre. Efter et paar mislykkede forsøg fandt vi en tuk tuk, som ville køre os hen til vores surf camp for 300LRK, som svarer til lidt under en euro.


På selve surfcampen foregik det sådan at vi havde en surftime og en yogatime om dagen. Og nu hvor vi er færdige med campen og sidder i bussen på vej til næste destination, kan vi helt klart sige at vi er blevet bedre. Når man skal lære at surfe er der tre vigtige ting man skal huske på:

  1. Man skal altid kigge op, ikke ned på sine fødder.
  2. Det er vigtigt at lave et hurtigt og korrekt pop up (at gå fra at ligge på boardet til at stå)
  3. Når man står skal man bøje knæene og strække overkroppen, samt ud med armene.

Det øvede vi os på i den uge mens vi var der og det endte med at vi med lidt held selv kunne tage nogle bølger og surfe hele vejen ind til stranden.

Ellers så var morgenmad og aftensmad inkluderet og transport til og fra surfcampen, da vi boede i deres lidt billigere værelser 30min til fods væk fra campen.


Imens vi var i byen Weligama, hvor også surfcampen lå, fik vi trasket igennem byen et par gange og fik afprøvet et par forskellige hyggelige cafeer.

Så tog vi også to dagsture, den ene til nabobyen Mirissa, hvor vi gik langs stranden og så Parrot Rock og famøse Coconut Tree Hill, som var fuldstændig proppet med turister ved solnedgangen. Den anden gang tog vi til Galle, en gammel hollandsk by, der er bygget inde i et stort fort. Her var der mange små hyggelige gader, butikker, cafeer og flotte kolonialbygninger.


Nu sidder vi i bussen på vej til Ella, som er en lille bjerglandsby. Her skal vi slappe af og ud på nogle vandreture inden vi tager den populære togtur fra Ella til Kandy om nogle dage.































 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!