Driving for Christmas

Vi har atter haft en køre jul i år. Efter en arbejdsmæssigt udfordrende december blev det endelig juleferie d. 20. Hele husstanden var helt flade, Solveig var endda gået hen og blevet syg. I hele 2019 havde hun ikke haft en eneste sygedag, men den allersidste dag på arbejdet, manglede hun. I stedet tilbragte hun dagen under dynen, bittert, for det er en af de hyggeligste arbejdsdage i løbet af skoleåret, hun der gik glip af.







Christian var til koncert i Deutsches Haus om aftenen den 21 december, så først d. 22 kunne vi forlade Himmernmoos og sætte kursen mod Skive, hvor Grethe ventede med et mere end veldækket frokostbord og en god hold snak. Verner blev også besøgt inden vi tog ud i Kirsten & Karstens sommerhus. d. 23 besøgte vi Janne og Henning på Ingemannsvej, samt atter Verner på Gammelgården, inden vi tog ud i skovens dybe stille ro til familien Muusgaard hvor en dejlig aften ventede på os. At se Karsten er altid en oplevelse, men dennegang var glæden ekstra stor, for han lod til at være kommet sig særdeles godt ovenpå en blodprop i hjertet. Noget af en forskrækkelse for alle, ikke mindst for Karsten selv. Heldigvis forgår utøj ikke så let, så han klarede den heldigvis.



Juledag startede vi atter bilen og satte kurs mod selveste jyllands hovedstad. Her ventede Eva & Christian med mere mad, lille Eskild samt julegaver en masse. Regnvejr var der naturligt nok også mere af, det bliver i hvert fald et af kendetegnene ved 2019, der kommer til at gå over i historien som et af de vådeste år nogensinde. Vi fik fejret juleaften med super god mad, Eva overgik sig selv, hvilket ikke siger så lidt. 25 December bød på endnu en fest, Christian Aggerholm senior fyldte 78 år, og atter blev der spist lystigt, utroligt så meget mad der kan blive fortæret over julen. Dagen blev også udnyttet til en gåtur i Risskov, og til at kigge på Lones vidunder af en computer, som dog undervejs i processen var endog meget billigt til salg.
Efter endnu mere mad, læs, efter aftensmaden, kørte vi hjem til Harrislee, hvor et meget koldt hus bød velkommen hjem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!