Dovneri vi alle kan li`

Sidste weekend inden juleferien har været en dovne weekend. Vi har ikke haft de vilde planer, og derfor har det været muligt at slappe af til den store guldmedalje. Vi har været udenfor døren, men vejret har ikke indbudt til lange gåture. Let regn har afvekslet med slagregn, så det har ikke været behageligt at opholde for længe udenfor.
Lørdag udnyttede vi hvad vi troede var en periode med rimeligt vejr til at tage ned i gågaden, men ak, efter en enkelt solstråle startede regnen igen, og efter at vi havde gjort vores indkøb tog vi uden punch tilbage til vores varme hus.
Søndag startede med elendigt vejr, regn og rusk er bare ikke vores favorit. Vi trodsede dog elementerne og tog til super brugseniPadborg, her var der gåtur med en god præmie. Alle der deltog på de 4 kilometer ville modtage et gavekort på 5 stykker højt belagt fredags smørrebrød. Vi mødte adskillige fra vores tid i Kruså, og på trods af vejret blev det en god oplevelse sammen med ca. 100 andre fremmødte. Vel hjemme igen blev der lavet julegaver, dem er vi nu ved at være færdige med, og det er ikke mindst Solveig og Ingeborgs skyld.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!