En kold December


Netop i år, hvor energipriserne på grund af bl.a. krigen i Ukraine er så høje, har december indtil videre budt på vind fra øst og dermed koldt vejr. Nu er intet jo så negativt at der ikke er en positiv vinkel også, og med vinden fra øst har december budt på lys, og relativt tørt vejr. 

Smukkeste dag har indtil videre været denne søndag, hvor vi stod op til -8 grader og en vejrudsigt der lovede sol hele dagen. Vi fik en hurtig morgenmad, og snørede vandrestøvlerne for at komme ud i det dejlige vejr. I alt blev turen på 16 kolde men meget smukke kilometer. 

Det med de lave temperaturer kommer vi til at opleve igen. Vejrudsigten for den kommende uge byder på mere af samme slags, og med vores kommende tur til Finland over nytåret er det nok ret fornuftigt at vende sig til kulden. 

Vi så hele 2 smukke egern på turen. Her fortrød vi vi anden store linse ikke var med.

Solveig kæmper sig op på bakken bag møllesøen. Denne rute gik vi vel for føste gang for omkring 22 år siden da vi bosatte os i Kruså.
Smuk iskrystal på ruden. Bortset fra varmeregningen er det fedt at opleve lidt vinter igen. Vi skal dog ikke klage,idet vi burde være velforsynede med træ og træpiller, og i øvrigt har et velisoleret hus.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!