Sidste dag med VM og sne

 










I dag har Argentina vundet verdensmesterskabet i herrefodbold. En givetvis historisk finale endte i straffesparkskonkurrence, og her trak argentinerne det længste strå mod den galliske hane. 

Vi har nu ikke fulgt vildt godt med, men så dog nogle kampe undervejs. 

Nu siger vi altså farvel til fodbolden, og desværre også til den kulde der har givet håb om en landsdækkende hvid jul. Det sker så ikke, den sidste dag med sne er i dag, i morgen kommer der varme og regn.  Det har været fantastisk at have vintervejr på besøg, med sne, samt klar frost. Intet er smukkere end et snedækket, solbeskinnet landskab. Ellers er vi ved at være klar til vores tur til Finland, der er nu under 10 dage til de første tager afsted, og at sige at vi glæder os er ikke løgn. Hvad der derimod også fylder stedse mere er Ingeborgs afrejse til Canada. Hun tager d. 2/1 2023 til byen Victoria på Vancouver Island for at læse et semester derovre. Vi regner med at hun får en fantastisk oplevelse, men det bliver nu lidt mærkeligt at have vores datter så langt væk. 

Vi afsluttede vinter indslaget med en god gåtur til Flensborg fjord. Vi nød dermed i fulde drag det smukke syn af fjorden med sne og sol. Vi håber vinteren atter viser sig i det nye år. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!