En lang tur på marsk stien

 Søndag bød på fremragende vejr, og da vi havde en hård uge foran os havde vi besluttet at give os selv en god start på vandre ugen og tage til Rudbøl for at gå den vestlige del af Marsk stien. 

Vi startede rolig, og først kl. 10.46 steg vi ud af bilen i rudbøl. Marskstien har længe været på især Solveigs ønskeliste, Peter har været mere forbeholden, for hvordan kan en komplet flad, formentlig forblæst, rute dog være spændende at gå?

Det skulle vise sig at Solveigs forventninger til rute var de rigtige, turen gik for langt størtstedelen af vejen oppe på digekronerne, og vi kom ad ældre diger, der nu ligger strandede langt bag kysten, helt ud til det fremskudte dige ved Højer der er blevet indviet i vores levetid. 

Vi fik undervejs genset grænsen ved Siltoft der var komplet afspærret fra Dansk side under corona panikken, og kom også helt ud til Emmerlev klev, hvor vi fra hotellet gik af endnu et ældre dige tilbage mod først Højer, siden Rudbøl. Peter fik afprøvet den nye linse, der godt nok er indkøbt til at fotografere bjørne i Canada, men som også leverede varen i den flade marsk. 

Alt i alt blev turen på hele 32 kilometer, så vi føler os i den grad i form til de kommende vandreture vi har i vente i foråret.













Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!