Afsked med Rom

Vores sidste dag blev brugt til at samle op på de ting vi ikke havde nået, så efter en god nats søvn begav vi os afsted efter markedet på Campo del Fiori, hvor der blev faldbudt alverdens sager. Herfra gik det ad omveje mod Trevi fontænen, her smed vi alle en mønt i så gensynet med Rom burde være sikret :-)
Efter Trevi fontænen købte vi lækre sandwich, som vi spiste ved den spanske trappe. Fra toppen var der en forrygende udsigt over Roms tage, utallige kirker var synlige,herunder naturligvis også vores næsten nabo, Peterskirken.








Fra den spanske trappe gik vi mod Piazza delPopolo, hvor Solveig, Karsten samt Christian og Milan så Leonardo da Vinci museet, mens Kirsten og Peter nød solen med en iskold flaske hvidvin.


Vores aftenstur rund i kvarteret blev brugt med stativet, det gav nogle gode billeder af broerne samt af biler i bevægelse. Vi kom også forbi en kirke hvorfra der lød militær musik, et kig indenfor gjorde at vi så Bersaglieri soldaternes orkester give 3 drabelige numre. En sjov afslutning på en fremragende ferie.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!