Sightseeing in London


Vi kom op og spiste morgenmad på værelset, vi gamle havde hentet noget bagerbrød, imens havde Christian lavet en god kop kaffe. Første stop var naturhistorisk museum, vi var på pletten kl. 10 dog sammen med en masse andre besøgende. Det gik dog ret hurtigt med at komme ind. Bygningen er smuk, og museet fremragende. Endda gratis.




Efter museet tog vi undergrundsbanen hen mod Buckingham palace, her havde Peter problemer med at komme ud af the tube og måtte tilkalde assistance, for at få at vide at det nok var en god ide at smide dags gamle billetter ud! skandale!!!




Fra Buckingham Palace gik vi op mod Hyde park hvor vi så speakers corner, her blev der råbt og diskuteret på livet løs. en sjov tradition der stadig lever i bedste velgående.






Vi havde bestilt billetter til Madame Tussauds Vokskabinet, dyrt og efter vores mening lidt en skuffelse. Der er nu klart færre figurer end tidligere, de har bl.a fjernet Freddie Mercury!
Til gengæld er der 4 d film, hvad det så end har med voksfigurer at gøre....



Fra voks kabinettet gik vi mod the Grand union canal, hvor vi så området Little venice, meget smkt og utroligt overraskende at finde så tæt på London centrum.




aftensmaden indtog vi på en restaurant i China town, hvor vi også kom forbi teatret hvor den nye Harry Potter ofrestilling er sat op.

Alt i alt en fremragende dag, hvor der blev tilbagelagt ca 17 kilometer på fødderne!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!