Rom, den evige stad.


Straks efterårsferien startede begyndte vi med at pakke til Rom. Aftensmaden blev indtaget sammen med Kirsten og Karsten samt Mikkel og Christina. kl.23 tog vi så afsted mod Weeze lufthavnen, hvortil vi ankom kl 4.45  Det tog længere tid end vi havde regnet med, grunden var meget vejrarbejde med dertil hørende lavere hastighed. Turen fra Weeze til Rom tog små 2 timer, og allerede i lufthavnen var forskellen på Tyskland og Italien synlig, der blev ikke sat en trappe op til bagenden af flyet, så det tog lang tid at komme ud, baggage udleveringen var vildt langsom. Vi fandt med det samme vores hyrede chauffør, det med agressiv Italiensk kørestil fik bragt os ind til centrum af Rom.
Her indlogerede vi og i vores gode ferielejlighed, sov et par timer, inden vi begav os ud i byen. Første stop var Peterspladsen, som vi stort set bor nabo til, herefter gik det mod Piazza Navona, inden vi kom dertil havde vi spist pizza på Panico, maden var overraskende god, navnet taget i betragtning.







Vi så nogle kirker, heriblandt fantastiske Pantheon.


Vi så også sankt ignazio, kirken hvor der ikke var råd til en kuppel, en genial maler har så skabt en illusion i verdensklasse, står man det rigtige sted ser der ud som om der er en pragtkuppel.


Aftensmaden blev indtaget i vores fantastiske lejlighed, og efter den gjorde den hårde rejse sit til den tidlige sengetid mellem kl 20 og kl 21.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!