Fødselsdagsvejr

 


På Karstens 56 års fødselsdag så vi endelig solen. Godt nok var den kun fremme i kort tid, men det betød en mulighed for at få taget billeder af en noget anden kvalitet end de foregående dage. Vi havde nydt morgenmad sammen inden skidagen startede ved 9 tiden. I løbet af natten var der faldet små 20 cm sne, så der var fantastiske forhold til de dygtige skiløbere, der hurtigt parkerede de mindre rutinerede i jagten på puddersne. Det er hårdt at køre i ny sne, og vi var derfor heldige med at have aftalt at mødes på Gaiastova til kakao og kanelsnegle kl. 11.30

På trods af at det ikke sneede mere var det stadig blæsende, og med -15 grader på toppen svært at holde varmen. Det var derfor lidt af en kamp at holde sig kørende til kl. 11.30 hvor vi havde aftalt at mødes. Noglevar der før, andre til tiden, men 2 personer lod trods kulden vente på sig. Malte og Carina gik på snesko fra Arilds hytte til Gaiastova, og da de endelig ankom var det klart at de i hvert fald havde varmen. Det havde været hårdt at gå op ad piste 76, og på trods af at der var frost i hår og hue var kroppene varme. Vi havde en hyggelig stund i Gaiastova, men alt godt har en ende, og vi måtte ud i kulden igen. Ved Gaiastova er der en lille bitte funpark, og her gav især Eskild prøver på sin kunnen. 

Det blev så til endnu en god dag her på Hafjell, hvor den gode stemning i hytten fortsatte, og hvor de unge leverede en super aftensmad i form af en kyllinge / karry gryde med masser af ris. Nu spilles der spil og slappes af, hvad mere kan man ønske sig?










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!