Amsterdam


Torsdag 6/8

Vi stod tidligt op, på grund af vejarbejde ved Hamborg anbefaledes det være forbi senest kl 6.30 på hverdage, det magtede vi nu ikke, først kl 6.45 var vi ved Elbtunnellen, kø så vi dog ikke noget af. Første lille pause blev holdt efter Bremen var passeret, her blev der også skiftet chauffør, Ingeborg debuterede som feriechauffør, det gjorde hun godt, hun kom endda til at køre ind i Holland, først 200 meter inde i Holland lå rastepladsen Port Van Gronningen hvor Solveig overtog rattet. Vi kørte med vilje en omvej over afslujtdijk. Det store værn mod stormfloder hollænderne byggede efter en stor og meget ødelæggende stormflod i halvtredserne. Herfra kørte vi så direkte til vores hotel næsten i midten af Amsterdam. 















Herfra gik vi ud og så byen lidt an. Ned forbi rembrandts hus, her mødte vi det halve af Japan. Videre gik vi mod centrum, så det royale palads inden vi besluttede os for en kanal rundtur. Vi bestilte, desværre, ved tours & tickets, de lokkede med et special tilbud med lovers til 14 € normal pris 16. Fint nok, men alle andre linjers faste pris var 10 € for en times Cruise.
Efter sejlturen tog vi en skraber på hotellet, inden vi gik en aftentur ud i Amsterdam. en lang dag blev afsluttet med en drink på hard rock cafe.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!