Stavkirke i Ringebu, og stroppetur til Muen.

Torsdag var det blevet besluttet at vi skulle køre mod nord, her er stavkirken i Ringebu et oplagt mål. Vi har før været i området, men kun for at stå på ski i Kvitfjell om vinteren. Fra kirken kunne man se toppen af skiområdet. Kirken ligger flot, den ligger ikke omgivet af bebyggelse, så det er muligt at nyde den fra afstand.
Efter besigtigelsen af kirken tog vi op på fjellet, for de unge - Ingeborg kaldte toppen af det lille fjeld Muen. fjeldet er 1424 meter højt, og turen derop indeholder af den rute vi havde valgt 365 højdemeter. Vi var ikke de eneste der havde valgt at bruge det gode vejr op lidt bjergvandring, på toppen var der om ikke fyldt så i hvert fald en del andre vandrere!

alt i alt en dejlig dag, turen blev afsluttet med grillfrokost i naturen, absolut en god måde at restituere ovenpå strabadserne.











 stien var ikke altid til at få øje på, på vej op gik vi på et stykke uden sti, det er hårdt i det store blokke der ligger på bjergsiden.












 Fjeldet Muen, fra større afstand ser det noget mere skræmmende ud. Turen var ifølge Rotherbogen Kurz und Knackig, altså kort og stejl. vi vil gerne give skribenten ret!
 Fra vores lille natur picnic, man skal ikke mange meter væk fra alfar vej før civilisationen er ophørt.




 Om aftenen blev der spillet Carcasonne i hytten, sørgeligt resultat for Peter Aggerholm

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!