Ghent



Fredag.
Vi startede med morgenmad på hotellet, inden vi begav os på shopping i kvarteret ved leidseplein. Ingeborg havde fundet en butik aftenen før, og christian ville gerne se på ure i applestore.
Byen er smuk, så det var en fornøjelse at gå, eneste problem er de mange cyklister, og især deres mega aggressive kørestillingens. De fik dog ikke ramt på os, det var der til gengæld en fugl der gjorde, efter at Ingeborg havde købt ind blev hun skidt på fra stor højde!
Efter shopningen kørte vi mod gent, dog med en lille omvej så vi kunne se corpus i leiden, desværre skulle man havereserveret tid, så vi måtte køre igen end uforrettet sag, det ændrer vi på hjemvejen.
Vores frokost spiste vi i en lille by væk fra motorvejen, vi kørte af så netop som vi havde passeret den belgiske grænse burde den første pommes bod være dukket op, dog var der middagslukket så vi måtte spise vores medbragte mad.
Vi ankom til hotel Onderbergen i gent henad aften, efter at have indlogeret os, og fået en velkomst drik der blev til 2 gik vi ind i byen forat se den an, en stor oplevelse. Middelalder bygninger overalt, med liv i, restauranter, barer og cafeer overalt. Vi spiste en lækker burger og vaklede hjem i seng.























Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!