Wales. Mount Snowdon, et flot slot, samt et meget langt bynavn

Dagen startede med tidlig morgenmad på Idan house, det var vigtigt så vi kunne nå at få en parkeringsplads oppe ved startstedet for vores vandretur. Fulde af håb og forventning kørte vi op, men desværre kom vi vel 3 minutter for sent, efter en kort rådslagning kørte vi ned ad bjerget igen, 3 kilometer fra passet kunne vi klemme os ind på en nødparkeringsplads, det betød jo så 6 km ekstra gåtur, men i det mindste var parkeringspladsen gratis, så vi sparede da 10 pund :-)
Turen op til mount Snowdon var flot og ret hård, det blev til 900 højdemeter derfra hvor vi gik. undervejs var vi aldrig alene, det gode vejr havde lokket en masse mennesker ud på vandrestierne. Der går adskillige ruter op på bjerget, vores gik som den sværeste af vandreruterne.
På toppen var der en fantastisk udsigt, vi fik en is, og begav os så med igen. Nedturen gik vi af Miners track, hvor opturen var foregået på Pyg track. da vi kom ned igen tog vi Ingeborg med fra Llanberis og kørte til Caernarfon, hvor vi så den smukke gamle by med den imponerende borg.
Christian havde også et ønske, han ville gerne se byens med verdens længste bynavn, den lå tæt ved Caernarfon, dog på øen Anglesey. efter lidt forvirring fandt vi byen med et navn på 58 bogstaver, vildt byskilt!!





























Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!