Powderalarm og shitstorm

Peter er på skitur i Østrig med Gustav johannsenskolen. Stedet er atter Neukirchen am Grossvenediger, og vi bor endnu engang på Gasthof Neuhaushof. Vi ankom efter en lang og led bustur, heller ikke det er nyt. Det er bare ikke sagen at sove i en bus.
Vi ankom i højt solskin, men om natten havde det sneet oppe på bjerget, og det betød power alarm. Fantastiske forhold som vi desværre ikke fik udnyttet fuldt ud på grund af kaos ved ski udlejningen og enorm træthed hos både elever og lærere. Vi fik dog stået noget på ski, og fik nydt det fantastiske vejr. Efterfølgende tog vi på vores Gasthof og fik indkvarteret os. Næste dag ramtes vi så af noget så eksotisk som en shitstorm på det sociale medie facebook. Da vi jo er taget afsted midt i den verserende Corona epidemi var der en artikel i Flensborg Avis om vores afrejse og forløbet op til lejrskolen. Dan vi havde overholdt alle myndighedernes anbefalinger følte vi os på den sikre side, men ak, gadens parlament havde en anden holdning, og fuldstændig løsrevet fra enhver form for sund fornuft fik vi den ubarmhjertige sandhed at høre. Heldigvis var der også fornuftige ryster der bakkede os op. Nu sidder vi så hernede og ser verden som vi kender den kollapse omkring os. Overalt er der negative overskrifter om død og ødelæggelse.

Hernede er alt derimod som det skal være, ungerne er glade, der er godt humør og liv på pisterne, hvad kan man ønske sig mere?

UPDATE.
Efter yderligere nogle dage hvor alt i området var fredeligt og fordrageligt, men hvor nyhederne hjemmefra blev mere og mere foruroligende fik vi på afrejse dagen den nedslående besked at der ventede 14 dages hjemmekarantæne derhjemme. Senere på dagen blev det også bekendtgjort at vi skulle testes for Corona i Slesvig på vej hjem. Det blev en underlig hjemtur, hvor højde punktet var testningen i Slesvig ved Gesundheitsamt. Vi blev vist på plads af en politibetjent, mens flere betjente forhindrede os i af forsvinde fra området. Vi blev så en efter en ført ind i et telt hvor 6 personer i blå dragter og masker var klar til at tage prøver.
Det virkede som om det var første gang der blev taget så massive prøver, for undervejs blev proceduren ændret nogle gange, sider til slut blev kaldt store grupper ind ad gangen.
Hjemme ventede forældrene til eleverne med godt humør, det var vi lærere meget glade for.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!