Turens sidste dag

 Om aftenen i Karlstad besluttede vi os for at køre hjem til Harrislee næstedag. Vejret ville blive ringere, og når man nu alligevel er på vej hjem var det en let beslutning at tage. Vi kom fint afsted efter morgenmaden og en lille gåtur ned til Main floden. Morgensolen lyste på borgen, og de spæde efterårsfarver gjorde at vi havde svært ved at løsrive os fra stedet. På vej mod A7 kom vi forbi en lille vinby ved Saale, kun 600 kilometer fra Harrislee kan man altså finde et anerkendt vinområde.

Vi kørte hurtigt mod nord, trafikken på første del af turen var såre begrænset, og derfor kom vi hurtigt mod nord, så hurtigtat Peter oprindelige plan om at spise frokost ved Göttingen ikke havde nogen gang på jorden, vi var simpelthen forbi byen inden sulten meldte sin ankomst.

I stedet fandt Solveig byen Bad Gandersheim tæt på motorvejen. Den havde fået en stjerne på kortet, hvilket plejer at være en god indikator for at der er øget at komme efter. Vi blev hellerikke skuffede. Byen var tidligere et kirkeligt centrum, og havde store kirker og en ganske velbevaret bindingsværk bykerne. Vi gik en runde i den lille by, spiste en særdeles god döner hos en lille restaurant. Alt i alt en god sidste destination for en tur der i den grad har ført os ud i ukendt terræn. På hjemturen blev vi ramt af den ene kø efter den anden, det var til gengæld første gang på turen at vi massivt blev fanget i trafikken. Hjem kom vi jo trods alt også, og blev mødt af Ingeborg og Christian der endda havde lavet god mad til os.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!