Vandretur i gyldne farver

Med frost i græsset, den måske sidste tidsomstilling til vintertid, samt sol fra en til at begynde med skyfri himmel følte vi fra morgenstunden overskud til en længere gåtur. Valget faldt på en tur i lokalområdet fra Rother vandrebogen for Ostseeküste. At det ikke var det bare barnemad vi havde besluttet os for viste tur beskrivelsen der gjorde en del ud af at turen foregik i "die Niehuuser alpen"
Her må det være tid til en mindre korrektion, højeste punkt i vores umiddelbare omegn er i nærhed af 60 meter over havet, og når alperne bliver nært er det jo ofte tinder af en anden kaliber folk får i tankerne.
Vores tur blev på 17 kilometer, vi måtte gå rask for at kunne holde varmen, kun 6 grader var temperaturen oppe på undervejs.
Turen foregik både på tysk og på dansk jord. Undervejs mødte vi mange mennesker, heldigvis for os ingen der forlangte at se vores pas, dem havde vi nemlig glemt.
Vi havde på turen selskab af Mai som vi tidligere har været på skitur med. Vi hyggede os alle gevaldigt undervejs og lagde planer om yderligere ture.



 Der sker virkelig noget på friluftsfronten i Danmark. Vi passerede den lille overnatningsplads på gendarmstien ved Flensborg fjord. Nu er her kommet 2 splinternye smelters, og bådpladsen er også blevet frisket gevaldigt op.
 Også kort før ankomsten til Kollund blev vi mødt af sprit nye smelters. Her er der lavet hele 4 af slagsen, og på pladsen er der et das. En smuk bålplads er der også tænkt på. Noget overraskende var der endda et tændt bål, men ingen mennersker i sigte. Den slags imponerer ikke gamle spejdere!


Et kort over vores, næsten, 17 kilometer lange vandretur.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!