En fødselsdag og en flad pandekage


Vores weekend bød på et blandet program. Først kunne vi tænke 2 år tilbage til en herlig sommeraften ved Sydney opera house. Da vi sad og nød et glas vin om aftenen d. 18/8 kom nyheden om at lille Eskild havde set dagens lys for første gang, og at verden dermed var blevet 1 stk. Aggerholm rigere.
Fødselsdagen for den dejlige dreng blev holdt på dagen hos bedsteforældrene i Risskov. Her var der en lækker pizza som kun Eva Aggerholm laver den, med en bund der ville få napolitanerne til at løbe skrigende væk. Personligt synes jeg nu at det er den bedste pizza man kan få, selvom der er andet en end tynd hvedemels bund til at holde på fyldet. Vi hyggede os med snak og endda en gåtur rund om Egå engsø. Aftensmaden var også god, lækre slagterpølser i gode hot dog brød, kan det blive bedre?



Pandekagen fra overskriften havde intet med Eva Aggerholms køkken at gøre. Derimod er det en passende beskrivelse af øen Egholm i limfjorden. Den godt nok ikke helt cirkelrunde ø er næste 9 kilometer i omkreds, og har et højeste punkt der er under 2 meter over det omkringliggende hav. Gammel hævet havbund og altså flad som en pandekage. Vi gamle var der på ø-tur med de berejstes klub, og på trods af de manglende geologiske højdepunkter havde vi en godt tur, med mad over bål og overnatning i telt. At vi samtidig fik endnu et stempel i vores ø-pas gjorde ikke oplevelsen ringere.
Den nye færgevirker stor til den korte overfart, især når man tænker på hvor få mennesker der bor ovre på øen. Den gamle færge derimod virker lille.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!