Go Celtics!

Dagen startede lidt problematisk ud, for da vi ville lave vores havregrød til morgenmad, var der ingen lighter at finde i huset til at tænde gaskomfuret med. Men heldigvis kom der lige på det tidspunkt en mand ud til vores farm, for at se til sine får og han var så venlig at forære os en lighter. Efter vi så havde spist vores havregrød tog vi bilen ind til Glasgow. Vi fandt en billig, men central parkeringsplads. Vi gik lidt rundt, så på nogle butikker, mens Michael og Berit tog på et kunstmuseum. Efter vi havde gået lidt rundt og set på den flotte, centrale bydel af Glasgow, gik vi pludselig Rod Stewart i møde og Malte var så hurtig, lige at få taget et billede med ham. Derefter skiltes vi ad. Malte og hans far Michael tog til Celtics Park for at se fodbold. Pigeflokken, bestående af Maltes lillesøster Solveig, hans mor Berit og jeg tog metroen hen til et food market, som jeg havde fundet på nettet. Vi kom ud i et industrikvarter, som så ret besynderligt ud, men vi fulgte alligevel GPS’en hen til stedet. Da vi ankom fandt vi ud af, at de har kludret i datoerne og at det desværre først var næste weekend de havde åben... Det var selvfølgelig ærgerligt. Vi gik sultne tilbage til metroen og tog så til et kvarter ved navn Patrick, hvor jeg havde fundet en lækkert, lille cafe, som også havde en del veganske retter. Her fik vi en lækker, sen frokost os piger. Men nu skulle vi jo få tiden til at gå, til drengene kom tilbage fra fodbold. Vi tog tilbage til gågaden og slentrede lidt gennem forskellige forretninger og hyggede os, indtil drengene skrev, at vi snart kunne mødes ved bilen. 

Hvordan fodboldkampen var, fortæller Malte nu lidt om: Far og jeg tog med de offentlige busser hen til Celtic Park, hvor vi desværre måtte konstatere, at kampen var udsolgt. Vi gik rundt og prøvede at finde nogen der ville af med deres billetter. Efter få minutter fandt vi en gut, der ville sælge to billetter for 150 pund. Vi synes det var for dyrt og ledte videre. Kampen startede og vi stod foran stadiet uden billetter. Fem minutter efter kampen havde begyndt fandt far en ung mand der solgte billetter. Vi betalte 40 pund for to siddepladser og var endelig inde i stadiet. Sikke en oplevelse det var! Vi stod arm i arm med Celtic fans, hoppede, sang og jublede til hvert af de 7 mål der blev scoret af Glasgow. Efter et flot 7-0 og med hæs stemme tog vi de offentlige busser tilbage til pigerne.

 Celtics Park Stadium 


Derefter tog vi tilbage til Gartocharn, til vores Farm House og har bare tilbragt aftenen med at spille kort, hygge og snakke om morgendagens planer. 






Malte og Rod Stewart





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!