Sensommer-hygge

Vi var taget på besøg i Skive for at vise billeder fra vores tur til Grethe, og så udviklede dagen sig bare til en skøn sensommerdag, med hyggeligt samvær i den dejlige varme.
Lørdag formiddag besøgte vi Verner på plejehjemmet og kørte en tur med ham i det gode vejr ned i gymnasieparken, hvor vi nød morgensolen i det meget grønne landskab. Besøget sluttede med en isvaffel på terrassen Gammelgaard, og det var noget, der passede ham. I morgen (søndag) holdes der sensommerfest for beboere og pårørende, og så skal de nyde god mad-måske han er så heldig, at der er is til dessert...

Verner har fået en ny kørestol, en Rolls Royce model.

Bagefter hentede vi Grethe og kørte til Spøttrup, hvor vi skulle besøge Lene Birgitte og Morten, vi havde været så frække at invitere os selv på frokost, men da der ikke findes mere gæstfrie mennesker end de to, havde de disket op med højt belagt smørrebrød og kølig hvidvin -og så sad vi bagerst i haven under et skyggefuldt træ og nød den gode mad og hinandens selskab.
Men da dagens program endnu ikke var til ende, måtte vi bryde op for vi skulle på jagt efter lyng. Vi havde ladet os fortælle, at lyngen står ekstraordinært flot i år, og vi kørte mod Birkesø for at finde de lilla planter. Vi gjorde pit stop i skovhuset, hvor Kirsten, Karsten og Buster inviterede på kaffe i haven med hjemmebag og "lola".
Bagefter gik halvdelen til søen, der var fyldt med badende i anledningen af det dejlige vejr og jeg kørte med Grethe, så hun ikke skulle gå så langt.
Dagen endte samme sted, som den begyndte, nemlig på Kirkeallé, hvor vi spiste sommermad på Grethes terrasse. Efter den dag var vi alle tanket op både fysisk i maverne og åndeligt med gode snakke og mega hyggeligt samvær. Ja tak til flere af den slags dage!

Ja, det er modlys, men i det minste er der da lys:-)
Morten og Lenes residens.
Lene tester mit kamera, hun overvejer at skifte it gamle Olympus ud.
Skovhuset i Gammelstrup tæt på Birkesø, hvor Kirsten og Karsten bor nu.
Terrassen i baghaven.
 
Birkesø
Grethe i fin stil på vej mod søen.
Klog snak lænende op af en mindesten, der fortæller, at der var frihedskæmpere i området, som modtog nedkastede våben fra de allierede. Må vi be´om lidt respekt for historien:-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!