Sol over Harrislee

Endelig en dag, hvor solen skinnede fra en frostklar himmel. Hen ad dagen forsvandt frosten, men solen blev fremme. Således var der pludselig et skud ekstra d-vitaminer, der sørgede for, at man fik lyst til at gå igang med noget. Måske hang det også sammen med, at solen afslørede, hvor der var støv og nogle vinduer, der i den grad trængte til vand og sæbe.
Det betød, at vinduerne blev pudset, Peter tog dem udenfor og jeg tog dem indenfor. Derefter blev der gjort rent i køkkenet og entreen fik også en omgang.
Men energiniveauet var endnu højt, så Peter cyklede 27 km, og Solveig løb 5 og lavede yoga i en halv time jo jo...
Men vi skulle da også have vores obligatoriske gåtur, og det blev så til 7 km langs Ostseebad, hvorfra I kan se et par billeder.
Det er godt nok lidt svært at hamle op med Ingeborg og Maltes billeder på bloggen, men vi glæder os meget over, hvor meget de oplever og er faktisk også ret stolte af, at de selv kan arrangere sådan en tur. Vi har i hvert fald allerede fået nye rejsemål på vores bucketliste, og jeg tror vi har det lige som CA senior, når der er nyt på bloggen - det er faktisk dagens højdepunkt og spændende at rejse med på den måde.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!