Starten på et eventyr

Endelig er vi ankommet til Hong Kong. Her landede vi kl. 18:30 lokal tid. Vi kom hurtigt gennem paskontrollen og fik også hurtigt hentet vores baggage. Så var næste skridt bare at komme frem til vores Airbnb. Her tog vi Airport Expressen, som på små 20 minutter fragtede os ind til Kowloon station. Herfra var der kun ca. 1 km at gå hen til vires lejlighed. Med rygsække og al oppakning fik vi klaret turen og er nu ankommet til vores meget lille, men fine lejlighed. Den ligger super centralt, men restauranter rundt omkring, tæt på en lille park og tæt på metrostationer. Vi har endda også et lille køkken, så vi selv kan lave noget mad. Fra sengen kan vi kigge ud på nogle imponerende højhuse. Efter vi var ankommet drog vi hurtigt ud i byen igen. Vi ville købe lidt ind til morgenmaden næste dag og finde en Apple butik, da iPhones skulle bære lidt billigere herovre. Vi valgte at gå rundt og man skal da godt nok lige vende sig til, at der nærmest ingen fodgængerovergange er, men i stedet en masse tunneller lavet til fodgængere. 
Efter vi havde klaret vores ærinder, begav vi os trætte tilbage til lejligheden. På et tidspunkt var vi ikke helt sikre på, hvilken udgang vi skulle vælge i en af de her tunneller, så der kom en asiatisk mand og en europæer og spurgte, om de kunne hjælpe os med at finde vej. De fulgte os lidt på vej og vi faldt lidt i snak med dem. Europæeren var fra Belgien, men har boet i Hong Kong længe, sammen med kone og børn. Vi spurgte lidt indtil situationen i Hong Kong og han sagde, at byen var meget fredelig og at der ikke var noget at være nervøs for, og sådan virker stemningen i byen overhovedet heller ikke, så det er meget rart! 
Byen virker rigtig spændende, og vi glæder os til at se, hvad morgendagen bringer af nye oplevelser. 

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1fMk4Ljm4AS8RHokUg1Xo4PAbBBrv_pLfhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1_EENBxIaV_kslcsN9ngY1durU3gEJfpX
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1tTKrDzjDLWqOKVphQRRbkBXCx-KvCZvS
Vores lille lejlighed 
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1IMimhuFMlydoGl88983EMbQ1dvl1P6__

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!