Når enden er god....

Vores sidste dag på en fantastisk ferie blev en værdig afslutning på vores oplevelsesrejse.
Vi havde booket morgenmad på hotellet, den var ganske god, og det var en hyggelig måde at slutte af på. Kl 10 havde Peter og Christian lavet en aftale med en mand der ville sejle os rundt på Sungai Brunei. Sungei betyder flod på Malaysisk. Det blev en super tur hvor vi dels så lidt af sultan paladset, så de sidste næseaber på turen, og til slut kom tæt på verdens største stylteby, Kampung Ayer, der ifølge arkæologer har omkring 1000 år på bagen. Der bygges stadigvæk nye huse ude i styltebyerne, og også ryddet nogle af de gamle bebyggelser, der mildest taget også har set bedre dage. Efter sejlturen aflagde vi byens postkontor et visit i vores jagt efter frimærker. Vi fik købt frimærker til vores postkort, og kunne så undre os lidt over at man fra Brunei kan sende et postkort til Danmark for 2 kroner og 25 øre, mens det mellem to steder i Danmark koster betydelig mere.










Vejret har vist sig fra den meget varme side i dag, altsåmåtte hotellets lille svimmingpoolholde for i middagsheden. Dejligt at kunne udnytte roomservice til at bestille drinks til poolen, non alkoholic forståes, men alligevel fedt.

Efter badningen blev det tid til en sidste gåtur gennem styltebyen på vores side af floden, samt til endnu en dejlig halvliters drink for 1 dollar på et marked, priserne kommer vi i den grad til at savne når vi kommer hjem igen. Vi spiste en god aftensmad på en grill restaurant, hvor Solveig og Christian desværre begik den kardinal synd at bestille spareribs i et land der ikke spiser svinekød, et godt råd til andre rejsende må være, lad være med det! Hold jer som Peter til lam, det var lækkert !







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!