Når uheld og dumhed går hånd i hånd

Ja, så sker der ubehagelige ting.
Vi sidder pt. i Changi lufthavnen i Singapore og håber på en opringning om at Peters rygsæk er fundet og at den vil komme med flyet til Helsinki. Ikke fordi der er store værdier i Peters taske, bevares, der ligger da en jakke, et par vandrestøvler samt noget tøj. Og så lige bilnøglen så vi kan komme hjem. Ikke smart, men af skade bliver man jo efter sigende klog.
Hvordan kunne det komme så vidt? tja, dagen startede ellers i fin stil, vi kom tidligt til den flotte lufthavn i Bandar Seri Begawan, fik vores billetter efter 40 minutters venten, og kom godt afsted i Royal Bruneis fine fly, efter en højlydt bøn om Allahs hjælp på rejsen havde lydt fra højtalerne.

I kuala Lumpur fik vi så vores billetter til Malaysia airlines fly til Singapore, det var så strøget af listen og vi kom med næste fly en time senere. Helt ok, vi havde jo lang tid i Singapore alligevel.
I Singapore kom så katastrofen, Peters rygsæk var væk, faktisk så meget væk at manden i lost luggage ikke havde nogen anelse om hvor den befandt sig. Nu håber vi så på at den når at dukke op tids nok til at nå Finnair flyet kl. 23.35
Det vil i så fald spare Thomas Lodberg for en tur til Billund i morgen med reservenøglen. Tusind tak til Thomas for at tilbyde turen, men vi håber nu på at se den nye Audi TT under andre omstændigheder 😳
Heldigvis lykkedes det, opringningen kom, og ved hjælp af det fantastiske personale i lufthavnen kom rygsækken rettidigt til Billund sammen med os andre. Vi slap med andre ord med skrækken.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!