Ingeborg student

Efter gode præstationer er Ingeborg blevet student fra Duborg skolen.
Det har været skægt for os forældre at følge med i de til tider ret anderledes traditioner der knytter sig til den søde studentertid hernede syd for grænsen.
Tirsdag d. 19/6 var Ingeborg til sine 2 mundtlige eksaminer, Samfundsfag og Kemi, i modsætning til Danmark havde hun selv valgt dem, og i modsætning til Danmark er det stadig et ukendt emne man kommer op i. For os var det mærkeligt at begge eksaminer lå samme dag, og nærmest endnu mere underligt at der hverken blev oplyst karakter eller udleveret studenterhue denne eftermiddag.




Begge dele blev klaret fredag d. 22/6 hvor Ingeborg som elev nr. 2 blev kaldt op, fik sin hue og en foreløbig udgave af sit eksamensbevis. Her kunne hun så også aflæse resultatet af de 2 mundtlige eksaminer samt set det samlede gennemsnit for de 3 års arbejde.
Samme dag bød på rundtur i Flensborg, første stop var Christian Paulsenskolen hvor den danske generalkonsul ventede med tale og forfriskninger, herefter bevægede de unge sig syngende ned mod nørretorv hvor Neptunbrønden atter måtte holde for. Sidste punkt var et spring i havnebassinet hvorfra alle heldigvis kom op igen.
















Herefter fulgte der flere fester hos årgangens kammerater, fredag d. 29 var der dimission, hvor der blev uddelt eksamensbeviser, formanende ord og fede legater. Ingeborg blev tildelt en portion af Andreas Petersens mindelegat på hele 6000kr. Efter seancen i Idrætshallen spiste vi med Maltes forældre på Solitude, og lørdag var det så tid til Ingeborg egen fest, drikkevarerne sørgede Cocktailmobilen for, mens mor og far havde lavet maden. Alt i alt en super tid.




















Afslutningen følger Lørdag d. 7/7 hvor der er Abiball i Campushalle.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!