2023, et spændende år venter forude

 


Nu er vi så igang med 2023, og hvor 2022 jo sluttede med en beskadiget bil, så starter 2023 med høje forventninger om nordlys. 

Dagen i skisportsområdet blev præget af endnu mere blæsende vejr end hvad gårsdagen bød på, på plus siden stillede vi derimod fuldt hold. Alle 12 fra vores selskab var afsted, og hvor er det bare dejligt at kære mange sammen. Eskil startede på ret lange ski, og det betød mange styrt. Efter 2 forsøg på at styre de lange træder tog Lone konsekvensen og fik byttet ski. Det hjælp gevaldigt med 10 cm. kortere ski, og mos slutningen af dagen nærmede ski kundskaberne sig dem han havde opnået i Branæs sidste år.Vi ser frem mod yderligere fremskridt de kommende dage.

Mens vi sidder og venter på nordlys heroppe, sidder Ingeborg i København og gør klar til sidste nat i Danmark i lang tid. I morgentager hun til Canada, hvor hun har været så heldig at få en plads på universitetet i Victoria, helt ude vest for Vancouver. Det glæder vi os meget til at følge med i, og hun har også lovet at dele oplevelser fra opholdet her på bloggen. Vi er så heldige at at have billetter til Canada i påskeferien, hvor vi ovenikøbet også har byttet hus med en kvinde der bor en times transport nord for Victoria, hvor heldig kan man lige være?

Vi har også været så kåde at søge om orlov fra vores job. Så når vi går på sommerferie i midten af juli måned kalder arbejdet ført igen omkring 1. november. Vi satser på en lang tur til sydøst asien, hvor vi satser på at have selskab på noget af turen. Det bliver en fest. 1. november er også datoen for vores sidste afdrag på huset. Peter troede i lang tid at det ville være 1 januar 2023, men sådan var det altså ikke. Nu hvor vi ikke ved hvad reparationen af bilen kommer til at koste er det nu nok meget godt. 



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!