En ørkenvandring

Ofte er en ørkenvandring forbundet med noget negativt. Det kan være et kedeligt, ofte endda unødvendigt møde der trækker i langdrag. I dag har vi dog fået en anden facet koblet på begrebet. Vi gennemførte efter morgenstunden i bogstaveligste forstand en ørkenvandring hernede i Eilat. første gik ruten langs det døde hav, men efter kort tid drejede vi ind  landet ved restauranten vi spiste på aftenen forinden. Her gik ruten opad mod et bjerg med et heftigt navn. Toppen ligger i 278 meters højde, men opstigningen var brat. Undervejs blev landskabet knastørt, rettede vi blikket ind i landet så vi ingen grønne planter overhovedet. Vi mødte en del andre vandrere på turen, dejligt at den smukke natur appelerer til de mange turister, så de ikke kun fester og ligger ved stranden. De lokale var også på tur bemærkede vi. I hvert fald så vi tørklæde indhyldede kvinder, Israel har også en arabisk befolkning af en vis størrelse.

Vores restaurant fra aftenen før. Ikke det helt store sus rent visuelt, men ganske god mad og en helt igennem sjov oplevelse.

De stolte vandrere på toppen. Vi fik kontakt med vores benmuskler under opstigningen. En helt igennem fremragende vandretur fra Rotter guidebogen


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!