Conquering the Dragon Dune

Vi forlod Swellendam efter at have spist en bid morgenmad og pakket vores ting, for at køre mod Mosselbaai, hvor vi skulle sandboarde. Det var ca. 1 1/2 times kørsel, hvor vi fordrev køretiden med at høre “Die Drei ???”, som er en lydbog på tysk om tre hobbydetektiver. Vi ankom til stedet vi skulle sandboarde i god tid, så vi besluttede os for at finde en bid mad. Det endte med at blive en lille hippie vej café, som viste sig at byde på mere end den umiddelbart så ud til. Det lille sted hed “Hansjie og Gretjie”, og havde en lille, fin butik med hjemmelavede marmelader, hjemmesyltede ting og mange andre små nips. Maden var også overraskende god og vi fik afprøvet vores kunnen med Afrikaans, da menukortet ikke stod på engelsk. Der var nogle mænd i caféen, som hørte os tale at fremmedsprog og spurgte og hurtigt om, om vi skulle sandboarde senere. Vi fandt så ud af, at de var vores guider og at sandboardere altid blev spottet på deres fremmedsprog, da der ellers ikke kom mange turister til området. 
Efter maden tog vi til Dragon Dune for at sandboarde. Dragon Dune er Sydafrikas højeste klit med flot udsyn på havet. Første del stod vi på en lille klit, hvor vi med snowboards skulle øve at køre stående ned. Da vi senere kom over på den rigtige Dragon Dune, var det på et Belly Board på maven nedad, da selv en meget erfaren snowboarder skal kæmpe lidt for at komme stående ned. Man kunne virkelig få ordentlig fart på ned. 





Efter nogle meget hårde gåture op ad klitten og med sand alle steder, fortsatte vi til Knysna (udtales Nisna), hvor vi har lejet os ind på en lille hytte på en bondegård. På gården har de æsler, tre hunde, egen andedam og en gris. Hytten er også virkelig hyggelig, med en lille hems, hvor Malte, Solveig og jeg sover, det eneste minuspoint er dog, at den ligge 20 km uden for Knysna, men vi har jo heldigvis en bil. 

I morgen står der Bridgewalking på programmet. 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!