Jul i Skive


Så er juleaften vel overstået for vores vedkommende.'

Hele juleaftensdag forløb som man kunne have håbet. Vi vågnede i Egerishave, nok for sidste gang i en juleferie. Efter morgentoilettet tog vi over på Kirkealle hvor Grethe ventede med et veldækket morgenbord. Efter forplejningen således var klaret gik vi over til Verner på Gammelgaarden. Han var i ganske godt humør og vi snakkede med ham inden vi sammen gik til plejehjemmets gudstjeneste. Den forløb i god ro og orden, afsluttende med småkager og en enkelt gang portvin til de fremmødte beboere og deres pårørende.



Efter gudstjenesten fik vi frokost på Gammelgaarden, Solveig havde lovet smørrebrød, så Peter & Christian blev noget lange i blikket da der blev båret risengrød ind. Begge overlevede dog skuffelsen,  en positiv vinkel var dog at det var let at opfylde løftet til Kirsten om at møde sultne til aftensmaden.
Inden maden fik vi gået en god tur rundt i Hvidbjerg for at samle endnu mere appetit.

Efter et godt julemåltid blev pakkerne fordelt, da familien Muusgaard sværger til en anden fordelingsnøgle end Aggerholmernes flå og flæns princip er det en længere varende seance. Til gengæld kan man jo hævde at hyggen bliver trukket ud når det hele ikke går så stærkt.
Juletræt var som altid fantastisk i Hvidbjerg.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!