Rundt i Cape Towns natur - Table Mountain og Kirstenbosch

Efter morgenmaden satte vi kurs mod Table Mountain. Fordi vi kun er her et par dage og har meget andet vi også gerne vil se, valgte vi at tage Cable Car’en op på toppen af bjerget, hvilket var en oplevelse. Bunden drejede rundt, så man kunne få en 360 graders udsigt. Oppe på toppen var der en fantastisk udsigt over Cape Town, hvorfra man bl.a. kunne spotte det fodbold stadion, som de havde bygget i anledning af deres VM i 2010. Vi tog en gratis guided walk på toppen, med en super flink guide, som fortalte om forskellige planter oppe på toppen, om hvordan Table Mountains vandreservoir fungerer og om et dyr, som holder til oppe på bjerget ved navn ‘Dassie’, som man gennem tests har fundet ud af, skulle være den nærmeste slægtning til elefanten, hvilket man ikke lige skulle tro, når man ser de små marsvinlignende skabninger, men de har rent faktisk tænder af rent elfenben. 




 Lions Head og Table Mountain Cable Car

 Fodboldstadion i højre side og Robben Island i baggrunden
 Dassies - elefanter er ikke ligefrem det første man tænker på




Da vi tog ned igen kørte vi videre til Kirstenbosch Botanical Garden, hvor vi gik på en gangbro over trætoppene. Fantastisk udsigt til bjerge i baggrunden og en masse forskellige planter. Alt i alt en virkelig flot have at gå rundt i. 



 Fynbos





Herefter var det Solveigs (Maltes søster) ønske at bade lidt, så vi kørte til Camps Bay Tidal Pools, som er en naturlig pool i havet, dog desværre i Atlanterhavet og ovenikøbet med den kolde havstrøm, hvilket betød at vandet var meget koldt, men Berit (Maltes mor) og Solveig kom i. Resten af os sad i skyggen og prøvede at undgå at blive endnu mere solbrændt.

 Camps Bay Tidal Pools


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!