Forskellige broer i Sydafrika

Inden vi tog afsted i morges fik vi os lige en god hold snak med vores vært. Hun fortalte bl.a. om, at de med deres børn har været lidt rundt i Europa. Det var sjovt at høre hende fortælle om Amsterdam, da deres første sprog var afrikaans og de kunne begå sig lidt med afrikaans i holland, så længe de bare snakkede langsomt. Hun gav os et par gode tips til Addo Elephant Park, hvilket var dejligt, da vi endnu ikke er kommet igennem til dem for at booke en guided safari, men vores vært sagde heldigvis, at man sagtens kunne køre i parken selv og stadig se en masse dyr. 
Vi kørte herefter mod Bloukrans Bridge, hvor vi prøvede lykken med vores Bridgewalking for anden gang, men i dag så vejret dog lovende ud. Vi blev hurigt instrueret og kom ud på broen, hvor man bare gik på et metalgitter, som nogle steder gav lidt efter. Det havde ikke været noget for mennesker med meget højdeskræk, da man kunne kigge lige ned gennem gitteret og slugten, som vi gik over, trods alt var 216 m dyb. Vi nød alle udsigten. Broen er bl.a. kendt for at være det højeste bungee jump fra en bro i verden. Vi gik med vores guide hen til det sted under broen, hvor alle de modige mennesker hopper bungee jump fra. Det var virkelig sjovt og nervepirrende at se! 

Da vi var færdige satte vi os ind på deres restaurant og spiste. Her delte jeg og Berit en pizza med revet rødbede, butternut squash, græskarkerner og macadamia nødder, den var virkelig god! 

Herefter kørte vi lidt videre ind i Tsitsikamma National Park, for at komme til Storms River Mouth, hvor vi gik over en hængebro. Broen var spændt fast mellem to klipper, det sted, hvor havet bliver til Storms River. Meget flot natur og meget sjovt koncept med den hængebro, selvom det virkelig gyngede en del nogle gange og det kunne være svært at så stille nok, til at få taget et billede. 

Lige nu er vi så på vej til Port Elizabeth, hvor vi skal være til d. 01/01/19. Det bliver spændende at se, hvordan Sydafrika holder nytår.

Billeder følger i morgen.






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!