Sidste dag i Cape Town

Vi satte atter kurs mod Cape Town, men denne gang mod V/A Waterfront, for her skulle Solveig, Malte og jeg nemlig ud og ro i havkajak for at se delfiner. Det var en fantastisk oplevelse at padle rundt derude på havet i stilhed og med flot udsigt til Table Mountain i baggrunden. Og vi var heldige, inden for de første 5 minutter havde vi spottet en sæl, som lystigt svømmede og sprang rundt i vandet, derefter kom der to pingviner svømmende mod os og så kom endelig de længe ventede delfiner i massevis. Selv vores to guider sagde, at der var usædvanlig mange denne morgen. Vi så et par springe op ad vandet, mens andre svømmede lige under vores kajakker - ikke spor sky. 


Efter 1 1/2 time ude på vandet tog vi ind og besøgte et lokalt marked, som vi have læst lidt om forinden, og praktisk nok, lå det lige ved det sted, hvor vi mødtes for at sejle i kajak, så her kunne vi få vores frokost. Første delen af markedet bestod af alle mulige forskellige boder, som solgte frugt, grøntsager, kød, honning, marmelade, blomster og meget mere. Her købte vi en hjemmelavet pastasovs til aftensmaden, mens Michael, som er meget kød glad, fik købt sig to ordentlige steaks. Anden del af marked var små madboder, hvor vi kunne købe noget frokost og der var alt muligt at vælge imellem, virkelig et lækkert marked, som i den grad også var godt besøgt. 



Efter det gik vi en tur ned og så V/A Waterfront, hvorefter vi tog til området Bo-Kaap, hvor Malay-slaverne plejede at bo. Til at starte med skulle de leje husene de boede i, af deres arbejdsgiver, men senere fik de lidt mere frihed og havde lov til selv at købe og eje husene de boede i. For at vise deres nyvundne frihed malede de deres huse i alle mulige lysende farver. Meget sjovt at se og godt besøgt af turister også. I morgen går turen videre til Stanford.

Clocktower V/A Waterfront 

Table Mountain 




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!