Goodbye to the desert


Efter en lidt urolig nats søvn på Silent arrow stod vi for tidligt op efter fleres smag.Dog kunne vi udnytte det tidlige tidspunkt til at gå ned til et udsigts punkt for at opleve solopgangen. Da solen stod op ved 6.30 tiden var vi således klar ved Maktesh Ramon kraterets kant. Vi så et imponerende syn, men desværre var der ingen af de sjældne Iben antiloper der ville beære os med et visit.










Hjemme i Silent arrow fik vi en hurtig gang morgenmad inden vi kørte mod dagens første stop ved Avdat, en af de sagnomspundne Nabatæer byer i ørkenen. Her tjente Christian de fedeste 1000 kroner ved at være den første fra de berejstes klub der nåede til Unesco sitet Incense route. Vi brugte en god times tid til at få besigtiget de imponerende smukke ruiner, højt beliggende på en bjergtop i ørkenen. Efter besøget var det tid til et service tjek på bilen, den meldte tab af luft på begge baghjul, heldigvis viste Karsten sig at være opgaven voksen, og efter en påfyldning af luft var problemet løst.



fra Avdat gik turen vide mod Jerusalem. Landskabet ændrede langsomt karakter og blev gradvist mere frodigt jo nærmere vi kom på Jerusalem.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!