Kameler, knas og kære naboer

Første dag i juleferien bød på eksotiske dyr, uventede besøg et hårdt angreb på bestanden af brændte mandler.
Christian skulle arbejde, så vi stod op ved 7 tiden. Det var ikke noget han havde bedt om, men da Solveig havde et ærinde ved Super Brugsen i Padborg tilbød hun ham at lege chauffør. Morgenmaden gik med lækre danske birkes og en snak om gårdsdagens besøg ved familien Schori i Varde. Vi var begge enige om at besøget havde været særdeles vellykket, og vi var også begge enige om at Christian Schoris kæreste absolut var mere end godkendt. Da spiseriet var overstået gik vi målbevidste i gang med dagens pligter, Solveig med at pakke julegaver ind og med at lave brændte mandler, Peter med at pakke lidt, og med at lægge kød i fryseposer. Bedst som vi klarede vores gøremål fik vi besøg af Skak og Sus, vores fantastiske naboer fra tiden i Kruså. Skak forgreb sig i den grad på de brændte mandler mens snakken gik om gamle dage og om fremtiden. De skal i gang med en større hus-renovering, hvilket betyder at Højmark 13 er taget af markedet. Det bliver spændende at se hvordan de får sat det i stand i det nye år.

Efter Skak og Sus var taget videre fandt vi tid til en gåtur. Grethe havde bestilt æg fra gården, og Solveig havde spottet eksotiske dyr i nabolaget, altså komponerede hun en tur der dels indeholdt gården, dels gav gode billeder af et par cirkus kameler. Når Ingeborg nu kan sende billeder af det ene fantastiske dyr efter det andet, så vil vi ikke stå tilbage. På gården var begge hunde ude, også de blev fotograferet.




Vi har netop facetimet med Ingeborg, deres net er lidt sølle i dag, men vi håber at det alligevel vil lykkedes for hende at uploade dagens blog indlæg.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!