Rundt om Cape Point

Vi startede dagen med at køre til Muizenberg Beach, hvor der bl.a. er små, farvede strandhuse “Beach huts”. Vi gik lidt rundt på stranden og vi fik prøvet Maltes nye Lensball af. Herefter kørte vi videre til Boulders hvor vi gik hen til stranden Foxy Beach, for at se en pingvin koloni. Der var massevis af pingviner og også en del unger, som stadig havde dun på kroppen. Vi så dem også svømme. Herefter kørte vi 5 minutter videre til Boulders Beach, hvor vi endda kunne bade med nogle pingviner, det var en sjov oplevelse og en dejlig afkøling! 







Næste stop var Cape Point. Her gik vi op til et fyrtårn og en udsigtsplatform med en spektakulær udsigt, så den hårde tur opad var det værd. Herefter gik vi en lille tur ud til de yderste klipper og det yderste fyrtårn, hvorfra udsigten også var utrolig. På vejen ned stødte vi på en del bavianer, bl.a. en som tyggede tyggegummi og en anden, som havde stjålet en vandflaske og var i gang med at få den åbnet. 










Sidste punkt 
på dagens program var den berømte Chapman’s Peak strækning, som Audi bl.a. bruger til at filme deres reklamer, og det kan man sagtens forstå!


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!