Pimp my fish please

Efter hjemmelavet frokost på vores lille, men meget varme, terrasse pakkede vi vores badeudstyr og begav os afsted mod Coral Beach stranden en god kilometer fra Club Inn hotellet. Her købte vi efter kort overvejelse en kombi billet til 3 Israelske nationalparker, så nu kan vi se Avdat og Masada uden at skulle have pungen op af lommen igen. Vi snorklede i det varme vand og så mængder af farvestrålende fisk, og også en del smukke koraller. Især en kæmpe, der lignede et gigantisk salathoved, syntes vi godt om alle sammen. 


Det kæmpestore salat hoved på havets bund, Christian har pillet ved farven, det originale ikke pimpede billede ses også på siden






Efter lidt afslapning i vores bolig gik vi ud for at få aftensmad. Vi spiste på the last refuge, en fiske restaurant nede ved vandet. Det  viste sig at være en særdeles god restaurant, med ganske rimelige priser, kvaliteten taget i betragtning. Efter maden nød vi udsigten over Eilat og Aqaba. Byerne er nærmest kun delt af grænsen der deler Jordan og Israel.
 Vores spisested den sidste aften i Eilat




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!