En begivenhedsrig weekend.

Vi har ikke ligget på den lade side denne første weekend i februar.
Fredag aften var vi til et foredrag i de berejstes klub i Kolding. Foredraget var om en rejse til det nordlige Vietnam, og det vakte en enorm sult efter at komme afsted til fjerne himmelstrøg i os alle.
Vi fik vietnamesisk mad, det var let at lave, og smagte fantastisk. Efter foredraget gik snakken lystigt, vi fik gode tips og nyttige informationer til kommende projekter. Efterhånden kender vi nogle af de andre, og det er for os vildt inspirerende at opleve hvordan man også kan prioritere i sit liv. Den materielle standart er i forhold til folks job ikke imponerende, men de er enormt gode til at vride oplevelser ud af det budget de hver især råder over. Hjemturen gik som smurt, vi nærmest fløj tilbage mod Harrislee, helt høje over aftenens forløb.

Lørdagen bød på 2 programpunkter. Første punkt var et gensyn med Deutsche schule Pattburg, hvor et par af Ingeborg og Christians tidligere lærere nu gik på pension. Meget var ved det gamle, de forskellige klasser opførte små stykker for et siddende publikum, men vi hyggede os og følte os meget velkomne. Mange ansigt var i sagens natur nye, men vi kendte adskillige og fik hilst på en del af de fremmødte. Efter at have plyndret buffeten efter bedste evne, hvilket ikke var nok nok til at kunne klare os igennem til aftensmaden, kørte vi til Skive hvor Grethe ventede med en varm leverpostej samt fastelavnsboller. Ingeborg så for første gang boligen på kirkealle, og også Verners bolig på Gammelgården. Vi hyggede os i begges selskab og fik tanket depoterne op, for Grethe lod det naturligvis ikke blive ved leverpostejen alene. Aftensmaden var som den slags skal være, steg med brun sovs og kartofler, MUMS, især i disse tider hvor Peter og Solveig forsøger at komme af med nogle af de overflødige kilo.

For at have en rolig søndag kørte vi hjem sent lørdag aften, turen føltes ligeså lang som den var!
Søndag blev tilbragt i nærområdet, som noget nyt og positivt skinnede solen endelig. Vi udnyttede dette til at gå en 10 kilometers tur rundtom Niehuuser see, en klassisk tur med god udsigt undervejs.






 For golfspillere ligner det en par 3 bane, men ak, det er de spæde forberedelser til vildsvinehegnet der er synlige overalt langs gendarmstien.



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!