Elefanter og tandtempel

Efter morgenmaden på vores dejlige terrasse, med udsigt til floden, hvor elefanterne bader, gik vi op for at pakke vores ting. Inden vi tjekkede ud, gik vi ned på terrassen igen, for at se elefanterne bade. De var kun få meter fra os og det var rigtig sjovt at se dem lege i vandet. Det så virkelig ud til de nød at bade. Herefter tog vi en tuk tuk til togstationen i Rambukkana og her købte vi en togbillet til Kandy for 44 cent. På perronen hørte en ældre srilankansk mand, at vi snakkede tysk. Vi faldt i snak og fandt ud af, at han først har boet i Frankfurt et par år og nu i Bonn, hvor hans to døtre også bor. Han fortalte også, at han har været vegetar i 30 år og i de sidste 4 år er han endda blevet veganer. Han fortalte meget stolt, at han har udviklet verdens første vegane steak, hvilket han selv var overrasket over, at det ikke fandtes endnu. Nu vil et tysk firma producere den i hans navn. Han hjalp os med at komme på det rigtige tog og med at skifte. 




Udsigten fra vores balkon

Turen fra Rambukkana til Kandy er ikke så lang, men det var en hård tur, da vi skulle stå op hele tiden. Dog kunne man stille sig ved indgangen og nyde den flotte udsigt. 
Da vi ankom til Kandy banegård hentede damen fra vores homestay os. Hun ejer stedet sammen med hendes søn. Kort efter kørte hun os ned i byen, hvor vi tog til Kandy viewpoint med en flot udsigt over byen. Her spiste vi en sen frokost, hvorefter vi tog til Temple of the Tooth. Der var rigtig mange skoleklasser på besøg, så der var virkelig gang i den. Her til aften havde hotellet lavet aftensmad til os. Vi fik Dhaal Curry, kylling, jackfruit og en tomat aubergine salat og bananer til Desert, rigtig lækkert.  


 View point over Kandy


 Temple of the Sacred Tooth

 Bedende i templet der krøller blomster om offergave


Kommentarer

Mutti sagde…
Det lyder Simon I får rigtig lækker mad👍🏼😋

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!