fødselsdag og rekord

Christians fødselsdag er blevet fejret på behørig vis. Vi havde gæster lørdag d. 23/2, og de blev trakteret med alt hvad huset formår. Hjemmelavede kager i et andet design end for 10 år siden hvor det var Christians 6 års fødselsdag der blev markeret. Væk var således fodbold og spongebob kagerne, og ind i deres sted var der mindre iøjnefaldene, men ikke mindre velsmagende lagkager. Vi havde besøg fra både Århus og Skive, og tilbragte nogle hyggelige timer i det gode vejr. Det var således oplagt at gå en tur, hvad den mandlige del af selskabet da også udnyttede. Vi gik rundt om søen, hvor vi både så vildsvinehegnet, og chokerende nok også politiets grænsekontrol.
Turen var på små 10 kilometer, og det bragte Peter på 31 kilometer for ugen. Med ti kilometer søndag ville ugerekorden for 2019 stå for fald. den udfordring kunne han naturligvisikke stå for, og for at komme sikkert over rekorden blev turen langs gerdarmstien udvidet så den gik helt ned til Kruså grænsen. Dermed blev det til 13,5 kilometer, og ud over ugerekorden blev dagsrekorden også flyttet.

Et blik mod perlen Niehuus. Det er som om livskvaliteten bare må forefindes i denne lille landsby tæt ved den danske grænse.





et blik fra Gendarmstien mod vores gamle kvarter i Kruså. Det virker uvirkeligt at det er over 18 år siden vi unge og friske flyttede ind på Højmark 17.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!