Botanisk have


 Vi sov indtil regnens trommen på taget vækkede os, det var mørk og regnen piskede ned i flere timer. Vi lå og slumrede og på et tidspunkt blev vi alligevel enige om at står op, tage et brusebad med en overraskende hårdt vandtryk og en ikke iskold temperatur.

Vi fik en dejlig morgenmad på vores fantastiske lille, hotel og så tog vi endnu en kop kaffe og en omgang 500 for vi skulle ingen steder i regnen.

Da det var klaret op og vi var klar, var klokken også blevet 12.30. Vi gik mod botanisk have, som blev anlagt af englænderne for 100 år siden. Atter engang var vores held med os, for vi fik den vildeste guide, som læste botanik og landbrugsfag på universitetet og han tjente til sine bøger ved at være guide. Han vidste ALT om træer, planter og dyr, og vi fik også hele 4 timer til at gå i hans selvskab og blev mange informationer, billeder og dyreoplevelser rigere. Solveig oplevede endda at blive bidt af en termit, fordi hun pillede ved et bo, hun troede var uddød -af hendes skrig at dømme gjorde det ret ondt, men guiden hev resolut fat i “soldaten” og hun slap med lidt blod og skrækken - heldigvis var den ikke farlig.

Allerede på andendagen så vi the great blue turaco, desværre blev dette turens bedste billede af den. Vi så den igen, men altid når den ko for at sove når solen var gået ned.
Nej, det er ikke en bod der sælger ure, ROLEX har en helt anden betydning i Uganda end i resten af verden
Et meget gammels termitbo


Frokosten blev indtaget på en fantastisk god restaurant hvor vi faldt lidt uden for dress coden i vores Safari outfit, men det overlevede vi og betalte 200 kr for god mad og friskpresset juice.

Vi gik tilbage og faldt lige ned i live musik på vores lille hotel uden for alt støjen. 

Peter og jeg får os nu en god gin and tonic fra landets gin producent Uganda Waragi og Christian får sig Ugandas nummer 1 øl, Nile special beer. Nu er der bare at vente på maden, mens solen går stille ned og mørket lægger sig over regnskoven.



Vi ses imorgen!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!