Crater Lakes i silende regn

 Vi startede med et koldt bad og håndsæbe som hårshampoo, men da temperaturen er ret høj var der ingen klager. Morgenmaden bestod af pandekager med banan og nutella, omelet og toast og så var der kaffe, en STOR kande kaffe heldigvis. 

Vi blev vidne til en næsehornsfugl der spiste en kamæleon i et træ lige uden for hvor vi fik morgenmad, vi så også grønne aber og colombiske aber, samt en anden art næsehornsfugl. Stedet vi bor er meget rigt på dyreliv, og det nød vi godt af denne morgen.

I dag ville vi til en af krater-søerne som ligger tæt på, eller forholdsvis tæt på. Vi gik afsted i god stil, dog var vi ekstra opmærksomme på PA da han var kommet afsted i Christians sandaler på grund af en meget stor vabel... vi gik imellem frodige, grønne små marker med bananer, yams, guava, avocado, mango ... det er simpelthen så frodigt og grønt, nu er det selvfølgelig også regntid, men de kan høste afgrøder op til syv gange om året, og de har masser af vand.

Vi kom gennem små landsbyer og vi blev spottet på lang afstand af børnene, der sagde Hello og vinkede. Det var tydeligt at se, at det var eksotisk at se wazungoer ( hvide mennesker).




På et tidspunkt trak det gevaldigt op til regn, men vi håbede at den ville lade vente lidt på sig, men desværre var det ikke tilfældet og himlens sluser åbnede sig. Når det regner her, så regner det og de røde levrede blev med et forvandlet til glatte slisker... vi fik det regntøj på, som vi havde med og så gik vi ellers videre mod vores stop, som var frokost på en restaurant lige ned til søen. De ville heldigvis godt lukke os ind og vi sad småkolde og fik langsomt varmen og et måltid mad, ged til Peter og Peter og kylling til Christian og mig . Desværre var kyllingen ikke gennemstegt, og det undskyldte vores værtinde for mange gange. Vi kunne dig ikke få os selv til ikke at betale for den. De er meget pressede alle som lever af turisme på grund af at der ingen gæster kommer. Vi fik nogle gode timer og tørrede og da regnen stoppede var vi klar til hjemturen som blev tilbagelagt i et forholdsvist langsomt tempo, da det gik opad hele vejen. Vi gik 16 km og da vi kom tilBage var vores Camp forvandlet til én stor afrikansk fest med danserytmer og masser af lokalt og farverigt liv - fantastisk!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!