48 timer med vilde oplevelser

 


Dagen starter lidt sent. Vi er kommet lidt for sent i seng (bare rolig, det er ikke fordi vi var ude og feste). Vi starter med hotellets knap så eksklusive morgenmad og ruller så videre ud i byen for at se Senso-Ji templet. Et ret så imponerende tempel med mange enormt mange turister og besøgende. Vi gik og beundrede de mange boder og det flotte gamle Japanske byggeri.









Vi købte et lod til et "fortune letter", som fortalte at en rejse var god til styrke vores fremtidige skæbne samt at alle vores ønsker vil blive opfyldt. Det takker vi selvfølgelig ikke nej til. Se billede hertil.



Herefter gik det videre i varmen for at besøge Ueno Zoo, hvor vi var langt fra de eneste der havde det varmt. Det er altid sjovt at være i Zoo, men det var tydeligt at forholdene for dyrene her i Japan er langt fra dem vi er vandt til at se i Tyskland og Danmark. Det var ikke meget plads til dyrene og de fleste af dem havde nok heller ikke lyst til at tage et smut ud i de 37 grader der var på det tidspunkt vi var der og især ikke isbjørnen. Det var ikke en oplevelse som vi havde forventet, men det giver en del stof til eftertanke angående dyrevelfærd herovre.





Ud af Zoo kommer 3 sultne drenge, som ihærdigt leder efter noget mad. Vi skulle hurtigt finde noget og det endte med at blive en lokal japansk restaurant, hvor at de ikke snakkede noget som helst engelsk. Vi endte med at bestille det vi tror er almindelig ramen, som i dette tilfælde er en stew med råt wagyu kød. Personalet kunne heller ikke holde masken og grinede, det må være første gang i årevis, at de har solgt den ret vi bestilte. Skeptiske og uforstående ventede vi 30 minutter på, at retten bliver færdig på komfuret direkte foran os, hvorpå vi kunne konkludere at det smagte nogenlunde, men ikke var noget vi skal prøve mere på denne tur. Heldigvis kunne det skylles ned med nogle iskolde japanske øl og på vej hjem en hel masse Sake fra døgnkioskerne (den billige er den bedste sake).



Udover det tog vi på Japansk Casino i Akihabara om aftenen og tabte 1000 yen hver, fordi vi hverken kunne læse eller forstå hvad der foregik. 

Idag spiste vi for en gangs skyld ikke morgenmad på hotellet, men begav os ud i tokyo for at finde noget billigere og bedre. Det blev til "hurtige 7-eleven ristrekanter" og en toast. Næste stop var Tsukiji fiskemarkedet, som havde mange ting man kunne købe alt fra krabber og tørret fisk til tørrede frugter og wasabinødder. Det var meget spændende at se og hyggeligt at gå igennem de smalle stræder i distriktet.






Videre gik det til Tokyo Tower, hvor vi skulle op og se udover byen. Vejret var klart så vi kunne se alle højhusene og langt ud over horisonten. Der var gang i tårnet eller det syntes vi ihverfald, det føltes nemlig som om at tårnet gyngede da vi var inde i det. 




Frokosten blev afholdt på en lokal japansk restaurant på Memory Lane, som vi var yderst tilfredse med. Her var der ihverfald tale om et original og traditionel japansk restaurant, hvor de havde klemt en lille bordplade langs køkkenet. 



Ligenu ligges der på hotelværelset og lades op, indtil det går videre til aftenens brag af en fodboldkamp, hvor Kawasaki Frontale møder Bayern München. Vi er spændte og glæder os mega meget til at se Japan National Stadium og Kawasaki Frontale der giver Bayern München en ordentlig en på låget. 

(Kampen endte 1:0 til Bayern)



Alt i alt bliver dagen en kæmpe Feini.

(Skrevet af Kristian)



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!