Ferie og fodbold

 Endelig er det blevet den 14 juli, og dermed sidste rigtige arbejdsdag i skoleåret 2022-2023. Selvom det for langt de fleste danskere lyder som en sen skoleafslutning, så bliver det faktisk endnu senere de kommende 2 år. I 2025 skal vi helt hen til d. 25/7 før klokken ringer ud for sidste gang. Nu skal man ikke tage sorgerne på forskud, men det bliver hårdt!

Traditionen tro fejredes sommerferiens ankomst med feriesang, flagespalier for eleverne og en hyggelig sommerferie frokost for skolens personale efterfølgende. Mange har dette år trængt til ferie, og efter et par stille timer ved festen skete der ting og sager da strandbaren åbnede. Stemningen fløj straks i vejret, og det var med vemod at Peter måtte forlade festlighederne ved 17 tiden. På den anden side, en fodboldkamp i Kiel mellem landdeshovedstadens klub nr. 2 netop oprykkede Kilia kiel og Weiche Flensburg var alligevel for meget af det gode at sige nej til. Kilia har deres eget stadion, og dette kan prale af nordtysklands ældste tribune. Vi var 4 der var afsted, og vi havde en super aften, og kunne se Weiche triumfere 3-1 i pokalkampen. Vi var alle enige om at det ikke skal være både første og sidste gang vi ser Kilia hjemme.

Kl. lidt over 10 satte Philipp, der var dagens chauffør, de to gustavvianere af på skolen, og da var sommerfesten stadig igang.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!