Til festival i det hollandske

Drenge og jeg (Milan, Bjarne og Mylin) , tog afsted lørdag eftermiddag og startede den ca. 7 timers tur i Bjarnes mors bil. Vi holdte et lille pit stop ved den gyldne måge lidt efter Hamborg og ellers kørte Bjarne hele vejen til Rotterdam. Vi ankom senere på aftenen til en parkeringsplads lidt udenfor byen, hvor vi kunne stille bilen gratis og så tage metroen ind til hotellet.

Hotellet havde en god placering og vi kunne leje cykler til at komme frem og tilbage fra festivalen. Rotterdam var desuden en meget smuk og levende by, hvilket kun kan anbefales.

Selve festivalen strak sig over to dage, med mange af nutidens største rappere, såsom Travis Scott, Lil Uzi Vert, Kendrick Lamar etc. 

Stemningen var enormt fed og sammen med fætrene og deres gutter gav vi den maks gas, hvilket kan mærkes i kroppen nu. Mens koncerterne var igang dannede publikum storre huller i menneskemængderne og når klimaks i sangen nåes, så hopper alle ind i ringen og skubber hinanden og gir den gas, som også kaldes for moshpits.

Lørdag nat tig vi efter festivalens slut på afterparty i en af Rotterdams stærste diskoteker (Maassilo), som bød på electronisk musik og der festede vi til klokken 2 om natten, hvorefter det gik hjemad i seng.

Nu er vi på vej hjem igen og med eg lille stop ved Subway, så tager Milan os nu til Hamborg, hvor vi regner med at skifte chauffør.














Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!