Bucharest i solskin

 Igår havde vi en stille og rolig dag med sightseeing i Bucharest. Vi gik forbi mange af de store sovjetbygninger og tog metroen ud til en af de afsidesliggende bydele. Aftenen stod på bar i Bucharest old town, hvor vi oplevede lidt af Bucharest night life, selvom det var lidt sløvt fordi det er hverdag og folk skal på arbejde. Vi formåede dog stadig at få øl, coctails og shots så det blev en god aften. Den sluttede af med en god pita, som alle de lokale fik efter en bytur.

Idag har vi også været rundt i Bucharest og set små gader og den russiske kirke. Kirken var dog under restauration så den var ikke helt så pæn udefra. Vejret har været t-shirt vejr og jeg har hørt fra mor og far at de sår ned i stænger så vi klager ikke. Til aftensmad lavede vi spaghetti med tomatsovs, bønner og flæsk. Gutterne var trætte så jeg tog mig af opvasken. Ligesom jeg fik sat mig ned, begyndte hele lejligheden at lugte brændt. Vi fik hurtigt tjekket hele lejligheden for brænd, men fandt så ud af at lugten skyldes røg fra ventilationen i badeværelset. Vi skyndte os at åbne alle vinduer, men det blev bare værre og hele lejligheden var fyldt med røg. Vi evakuerede hurtigt ud af lejligheden inden vi ville falde om. Marius som er manden der bor tæt på og er ham der låste os ind i lejligheden blev alarmeret og kom forbi. Han fortalte os om at det sker engang om året fordi at der bor en "retarded man" som han sagde ved siden af. Han var helt oppe at køre over ham og kunne næsten ikke trække vejret så sur var han. Han undskyldte mange gange og sagde at det nok skulle stoppe. Så stod vi med ham ude på gangen og snakkede lidt om bold og om hvordan han godt kunne tænke sig at se fodbold i Berlin. 

Vi kom omsider ind i lejligheden igen og overvejede om naboen havde gjort det som hævn eftersom vi alle lige havde været på toilet og skide lige inden røgen startede med at kom ud. Who knows.








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!