Fætter Mads på eventyr

 


Vi har været i Århus for at ønske børnenes fætter Mads god rejse til Honduras. Her skal han de kommende 4 måneder tage en uddannelse som dykkerinstruktør. Det bliver vildt spændende for Mads, og naturligvis også for os andre der jo heldigvis kan følge godt med i hvad der sker derovre. I samme ombæring besøgte vi Risskov, hvor der var gode nyheder at glæde sig over. Lørdagen bød på et forrygende solskinsvejr, der jo nærmest krævede at vi overværede en fodboldkamp. Valget faldt på lokalopgøret mellem Aarhus Fremad og Brabrand i den danske 2. division (3. bedste række) 

På Riisvangen havde der indfundet sig over 1000 mennesker, hvilket er et højt til for en kamp i en af de sekundære danske rækker. Efter en målløs første halvleg kom der 4 mål i anden, og det betød en 3-1 sejr til Aarhus Fremad, der dermed rykkede forbi Brabrand i tabellen.

Om aftenen var vi så samlede hele familien hos Mads i lejligheden i det indre Århus. Snakken gik lystigt, og alle var enige om at aftenen havde været endog særdeles vellykket. På onsdag drager den unge mand så afsted mod nye eventyr, som vi glæder os til at følge med i på afstand.

På billedet scorer Fremad til 3-0


om søndagen gik vi en tur rundt i vores kvarter. Her var det svært ikke at falde i svime over de smukke efterårsfarver.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!