Den nyttige kunst at gøre ingenting

Vi har øvet os i denne weekend, Øvet os i at kigge væk fra uret, og på at gøre så lidt som muligt så langsomt som det kunne lade sig gøre. Tid er vigtig, og nogle gange har man næsten følelsen af vild luksus, når tiden ikke bare slår til eller opleves som værende rigelig. Af og til kan man næsten komme i den situation at man har følelsen af at have mere tid end man har brug for. Det er ikke det samme som at have for meget tid, men at have tid som man kan sløse lidt med uden at det går ud over noget vigtigt. Så sandelig en weekend, med mere tid end vi havde brug for til at nå skal-opgaverne med overskud og ikke mindst ro til at sløse lidt med den ellers dyrebare tid.
På sin vis har rammerne jo også været perfekte, idet tidsomstillingen gav en ekstra time at udfolde sig på. Efter vores hårde rejseprogram i efterårsferien havde vi en rolig weekend på programmet, og vi fulgte planlægningen. I et roligt tempo har vi således nået at lave lidt julegaver, gøre bil klar til vinteren, samt fået arbejdet lidt. Ingen af aktiviteterne har dog fjernet fokus fra målet om at slappe af. Vi har således også nydt det sjældent gode vejr. SOLEN har været fremme for en gangs skyld, og det udnyttede vi til en gåtur over på den danske side af grænsen, hvor vildsvinehegnet desværre tager mere og mere form. En dejlig weekend, der gør at vi nu er klar til en 3-dages arbejdsuge. Det er jo reformationsdag på torsdag, og fredag har vi taget fri, for vi flyver sammen med Eskild og Lone til Kosovo. Et land vi ikke på forhånd ved vildt meget om, men så kan det jo næsten kun overraske positivt.

efteråret er ankommet. Det smukke forfald er synligt overalt i naturen på denne tid
 Den gamle vandpost i Niehuus. Fra 1913, altså før verden gik under i første verdenskrig. Niehuus ærer stadig de skræmmende mange faldne fra landsbyen ved et flot mindemærke.
 Efteråret er svampetid. Vi kom forbi en lille græsplæne fyldt med svampe.
 Vildsvinehegnet ligger klar til at blive sat op. Noget af det er allerede monteret som det ses, det pynter ikke just ved den ellers smukke Rønsdam grænseovergang.

 Det har blæst en del i løbet af weekenden, så visse steder var ruten spærret af faldne træer.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!