På Ahorn bjerget



 Vi havde ikke planlagt noget fast, vejrudsigten meldte dog at hvis man skulle ud, ville formiddagen formentlig være den bedst egnede tid af dagen at forsøge sig. Så efter morgenmaden pakkede vi vores rygsække, snørede vores sko, og begav os afsted for at gå op på Maple mountain. Ingeborg havde valgt turen, for hun mente at med netop DET navn var det oplagt at starte den canadiske vandrekarriere her. 

Køreturen hen til bjerget var på små 20 minutter, så vi nåede ikke engang at blive trætte af at sidde fastspændte i bilen. Fra starten på ruten gik det opad, og havde vi valgt at gå til venstre da vi første gang mødte den pinke rute ville stigningen være fortsat stort set hele vejen mod toppen. Istedet valgte vi at gå til højre, for ca. 800 meter senere at gå den pinke rute. Vi føler selv vi gjorde det rigtige, den rute vi gik op ad var godt nok meget stejl til at starte med, men senere fladede den noget ud. Efter vi havde været på toppen gik vi ned af den anden rute, her var udsigten fantastisk, og vi nød i den grad de smukke omgivelser. På toppen mødte vi et cyklende ægtepar, da vi spurgte dem hvordan de havde det svarede manden FANTASTIC med en sådan glød i stemmen at man virkelig kunne mærke at det ikke var spil for galeriet. Canadierne er meget åbne, og er ulighed med amerikanerne ikke bange for at bruge store ord, der var i hvert fald ikke nogen vestjysk beskedenhed over mandens udtalelse. De gav os også nogle tips til hvad vi kunne se i området. Det viste sig også at de havde en vis viden om Danmark, for nogle år siden havde de haft en dansk pige fra Hobro boende et års tid. Selv den hyggeligste stund har en ende, og vore veje skiltes da kulden på toppen gjorde at vi alle satte i bevægelse, de på deres mountainbike, vi på apostlenes heste. 





Turen blev på små 6 kilometer, og med over 400 højdemeter, ikke noget at sige til at vi svedte bravt da vi nåede toppen af det lille bjerg.

Senere købte vi ind, Christian valgt at det skulle være i Walmart, og i den forbindelse lærte vi gamle historien om the Walmart boy. 

Aftenen gik med spillet Skyjo, hvor Peter trods godt spille måtte se sig slået klart af en helt suveræn Kayla, der vandt fortjent.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!