Who`ll stop the rain?


 

Vejrudsigten har ramt rigtig, desværre. Vejret er præcis så fjendligt som lovet, siden i nat har regnen stået ned i tove, så sigtbarheden er begrænset. Den smukke udsigt fra huset vi har boet i er næsten væk, og vi kan prise os lykkelige over, at det ikke er i dag vi har booket en bjørnetur. Der ville i hvert fald ikke været kommet nogen brugbare billeder ud af det. Vi kører om lidt tilbage til Duncan, desværre bliver hele turen formentlig tilbagelagt i regnvejr, så der bliver ingen indlagt sightseeing stop undervejs.

På vejen tilbage havde vi et enkelt stop på "Tim Horton" somer Canadas svar på "Starbucks" - her fik vi en kom kaffe og en tissepauseinden vi skiftede chauffør, da jeg nu havde fået come back.

Da vi kom til Adeles hus på Sterling Dr. var regnen stoppet. Vi fik pakket ud og så tog vi lige et smut ind til Duncan for at købe en kage i "The Garage" som vi havde hørt godt om. Der var masser af lækre kager, og valget faldt på en Nanaimo Bar og en hindbær bar (vegan) så var det hjem og sætte kaffe over, og vi hygger os hjemme i Adeles hus resten af dagen. Der er regatta på søen, så der er også noget at se på. Senere skal vi have planlagt dagen i morgen, vi ser lige på vejret men mon ikke det bliver noget med en lille vandretur og et besøg på en vingård?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Polisi

Ankommet til paradis

Thale, Harzens svar på Grand Canyon!